
Wrześniowy Rejs kulinarny
Zapraszamy 13 września 2024 r. na piątkowy rejs kulinarny o godzinie 18.00.
Podczas 3 godzinnego rejsu Kanałem Gliwickim będzie serwowana przystawka, danie główne oraz deser.
Kapitan opowie o historii kanału, będzie można pozachwycać się przyrodą, zaobserwować czaple, kormorany, kaczki itp.
Menu:
– przystawka: bagietka z pasztetem na rukoli
– danie główne: polędwiczki w sosie grzybowym, kluski śląskie, kapusta czewona
– deser: sernik na zimno.
Trasa rejsu przebiega z Mariny Gliwice przez Śluzę Łabędy do Kolonii Kormoranów i z powrotem (bez wysiadania po drodze).
Bilety w cenie 220 zł dla dorosłych oraz 185 zł dla dzieci do lat 12 (menu dziecięce).
Rezerwacji można dokonać telefonicznie 608010383, mailem: kontakt@marinagliwice.pl.
Opłacić należy wcześniej przelewem bankowym.
Armator zastrzega sobie możliwość zmiany godzin i trasy rejsu.