Rączka gotuje podczas rejsu kulinarnego
Zapraszamy na wspaniały rejs kulinarny do Kolonii Kormoranów z Remigiuszem Rączką.
Rejs odbędzie się w piątek 7 lipca 2023r o godzinie 18.00.
Pana Remigiusza nie trzeba przedstawiać, stał się ikoną naszego regionu, dumnie posługuje się śląską gwarą, a przygotowane przez niego dania są znakomite. Nie ma chyba osoby, która nie zanuci czasem pod nosem melodii z programu ”Rączka gotuje”, w końcu nadarza się okazja spotkania na żywo, a do tego spróbowania wyśmienitych dań sporządzonych według oryginalnych receptur.
Menu:
– Przystawka: carpacio z buraka, polędwiczka na różowo, cebula karmelizowana
– Danie główne: pierś z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami w sosie serowym
– Deser: ciasto porzeczkowe z kruszonką i białą czekoladą.
Kanał Gliwicki w pięknej, letniej odsłonie, niebo w gębie i rejs – czego chcieć więcej?
Czas rejsu około 3 godziny.
Cena biletu 189zł za osobę.
Na rejs jest konieczna wcześniejsza rezerwacja i opłata.
Rezerwacji można dokonać telefonicznie 608010383, mailem: kontakt@marinagliwice.pl.
Opłacić należy wcześniej przelewem bankowym, albo najpóźniej dzień wcześniej gotówką w kasie Mariny.