Rejs Kulinarny z Restauracją Pod Wiązem

21.08.2020r. o godzinie 18:00 wyruszamy w reja Kulinarny z Restauracją Pod Wiązem z Gliwic. Szef kuchni na pokładzie statku Foxtrot przygotuje dla Państwa.

Zupa:
Krem z żółtych pomidorów z koperkowym pesto i grzankami

Danie główne:
Tikka masala z kurczakiem i ryżem jaśminowym

Deser:
Tiramisu z Baileysem i kisielem malinowym

Bilety do nabycia w cenie 135,00 zł Dziecko do 10 roku życia 85,00 zł
Obowiązuje rezerwacja telefoniczna pod numerem 608 010 383

  • 00

    dni

  • 00

    godzin

  • 00

    minut

  • 00

    sekund

Data

21/08/2020

Czas

18:00 - 21:00

Koszt

135 zł/os

Więcej informacji

Czytaj więcej
REJESTRACJA
TOP