
Tajski Rejs Kulinarny z Pawłem Lorochem i Minibrowarem Majer
20. go września o 18.00 ruszamy w Tajski Rejs Kulinarny Kanałem Gliwickim. W roli kulinarnego kapitana Paweł Loroch znany m.in. z Antyradio. Przez 3 godziny rejsu uraczy nas barwną opowieścią o Tajlandii, tajskiej kuchni i prezentować będzie kolejno 4 dania azjatyckiego setu przygotowanego przez Minibrowar Majer.
Przystawka:
Sałatka z zielonej papai z dodatkiem suszonych krewetek
Zupa:
Zupa tom-yum
Danie główne:
Curry massaman z wieprzowiną
Deser:
Lody z durianem
Bilety do nabycia w Marina Gliwice – Przystań motorowodna – Sklep żeglarski (rezerwacja telefoniczna 608-010-383) w cenie 185 zł lub przez aplikację Resto. Osoby, które dokonają zakupu przez aplikację mają pierwszeństwo wyboru miejsca na statku. Ponadto otrzymają w prezencie całodniowy voucher do Terma Bania