Tajski Rejs Kulinarny z Pawłem Lorochem i Minibrowarem Majer

20. go września o 18.00 ruszamy w Tajski Rejs Kulinarny Kanałem Gliwickim. W roli kulinarnego kapitana Paweł Loroch znany m.in. z Antyradio. Przez 3 godziny rejsu uraczy nas barwną opowieścią o Tajlandii, tajskiej kuchni i prezentować będzie kolejno 4 dania azjatyckiego setu przygotowanego przez Minibrowar Majer.

Przystawka:
Sałatka z zielonej papai z dodatkiem suszonych krewetek

Zupa:
Zupa tom-yum

Danie główne:
Curry massaman z wieprzowiną

Deser:
Lody z durianem

Bilety do nabycia w Marina Gliwice – Przystań motorowodna – Sklep żeglarski (rezerwacja telefoniczna 608-010-383) w cenie 185 zł lub przez aplikację Resto. Osoby, które dokonają zakupu przez aplikację mają pierwszeństwo wyboru miejsca na statku. Ponadto otrzymają w prezencie całodniowy voucher do Terma Bania

Data

20/09/2019
Expired!

Czas

18:00 - 21:00

Koszt

185 zł/os

Lokalizacja

Marina Gliwice
Portowa 28, 44-100 Gliwice

Organizator

Marina Gliwice
Telefon
608 010 383
Email
kontakt@marinagliwice.pl
TOP